26 nov 2016

EL CINECLUB ALTAFULLA LINK, AMB EL FESTIVAL INTERNACIONAL REC DE TARRAGONA

EL CINECLUB ALTAFULLA LINK, AMB EL FESTIVAL INTERNACIONAL REC DE TARRAGONA


El Cineclub Altafulla Link, ha arribat a un acord de col·laboració amb el Festival Internacional de Cinema de Tarragona REC, en la seva edició d'enguany. El Festival, que tindrà lloc a Tarragona entre els dies 30 de Novembre i 6 de Desembre, es consolida como una mostra del millor cinema de nous directors de tot el Món.
Per escalfar l'ambient abans del festival, un petit Circuit de Cinema es durà a terme a diversos cineclubs propers, on s'oferiran pel·lícules guanyadores en edicions anteriors del REC. Aquest circuit s'inicia el 22 de Novembre a Vilanova, per continuar el 23 de Novembre a Valls i acabar a Altafulla el 26 de Novembre.
La pel·lícula que oferirà el Cineclub Altafulla Link el 26 de Novembre es "MARGARITA WITH A STRAW", una deliciosa pel·lícula índia on una noia romàntica, rebel i somniadora, intenta que la seva discapacitat no sigui una barrera per aconseguir allò que vol. Així, Laila Kapoor, començarà un viatge de descobriment personal, emocional i sexual, que la portarà a trencar amb ella mateixa i amb el seu entorn. La pel·lícula planteja la dificultat de viure amb capacitats diferents sense traumes i amb la voluntat de arribar a tots els públics.  El Cineclub Altafulla Link també proposa aquesta pel·lícula en celebració del pròxim Dia Mundial de la Discapacitat.
L’acte comptarà amb la presència de representants del Festival REC. Hi haurà una petita presentació del festival, així com de la pel·lícula. El públic assistent tindrà la possibilitat de comprar abonaments pel festival a preus especials abans i després de la projecció. Aixi mateix, hi haurà el sorteig d'un abonament pel festival.
Amb aquesta iniciativa, el Cineclub Altafulla Link vol ampliar el ventall de cinema al nostre poble, obrint l’espai a noves propostes que permetin consolidar el Cineclub com un referent a la nostra comarca en Cinema de qualitat, social, integrador i innovador.




No hay comentarios:

Publicar un comentario